• Du musst dich registrieren, bevor du Beiträge verfassen kannst. Klicke auf Jetzt registrieren!, um den Registrierungsprozess zu starten. Registrierte User surfen werbefrei, können Suchen durchführen und sehen die volle Darstellung des Forums mit vielen anderen Unterforen!!!

[Schwobeseggl Wochenende] - Maultaschen en dr Brüh mit Kardofflsalad

G

Gast-39yegX

Guest
Narr i beh de ganz Woch scho droh, erscht mal a ordendliche Briah kocht. Do hanne aber loider koine Bilder davo. Aber des woiss ma jo mia mers macht.

Für die Maultaschen hanne von erscht mol an Nudeldoig gmacht aus 4 Oir und 400 g Mehl a bisle Salz ond a bisle Eehl. Ieber Nacht em Kiahlschrank glassa.

Des Floisch en Wirfala gschnidda, Gmias ohdönschtad und mit am Floisch durch da Floischwolf glassa.

Den Doig dann zu dünne Platte ausgwellat, Floisch druff, zuaklappt und dausgschnidda.

Jetzt muass e aber erscht mol ins Biro, nochher gohts weider.

Jetzat hanne faschd diea erschte Bilder vergessa:

Maultaschen1.jpg


Maultaschen2.jpg


Maultaschen3.jpg


Maultaschen4.jpg


Maultaschen5.jpg


Maultaschen6.jpg


Maultaschen7.jpg


Bis nochher
 

Anhänge

  • Maultaschen1.jpg
    Maultaschen1.jpg
    143,1 KB · Aufrufe: 600
  • Maultaschen7.jpg
    Maultaschen7.jpg
    74 KB · Aufrufe: 572
  • Maultaschen6.jpg
    Maultaschen6.jpg
    84,5 KB · Aufrufe: 556
  • Maultaschen5.jpg
    Maultaschen5.jpg
    78,7 KB · Aufrufe: 561
  • Maultaschen4.jpg
    Maultaschen4.jpg
    97,7 KB · Aufrufe: 584
  • Maultaschen3.jpg
    Maultaschen3.jpg
    64,8 KB · Aufrufe: 567
  • Maultaschen2.jpg
    Maultaschen2.jpg
    132,1 KB · Aufrufe: 598
Des isch aber scho ä schdüggle Arbeit was du dir do machsch....s wird aber beschdimmd subbr legger:trust:
 
Wer hat Dir denn ins Gesicht gehauen?
Oder haste die Wolldecke noch im Mund?

:mlach:

Naja, Bilder sagen mehr als Worte, also :mjam:
 
MICH haut keiner :trust:

Gut, ansonsten gib Laut, dann regeln wir das:mfive:

:denken: Vielleicht sollte ich das doch noch simultan Übersetzen...

Jetzt send uff jeden Fall dia Grommbiera ufm Feir fir dr Kardofflsalad

Jetzt sind auf jeden Fall die Kartoffeln auf dem Feuer, für den Kartoffelsalat^^
 
So, weidr gohts.

Grommbiera kocht, gscheht ond noh warm in dinne Rädle (ACHTUNG: KOINE WAGARÄDER!) gschnidda. Salz, Pfeffr, Essig ond Eehl (Nadierlich LIVIO ond et so Idalienerzeigs) ond Bria selbschtverschdändlich au warm an den Salad nah gleert ond zieha lassa.

Maultaschen_11.jpg


Maultaschen_12.jpg


Maultaschen_15.jpg


Derweil diea Subb ond diea Mauldascha warm gmacht. A bisle Schniddlauch drieber und guat isch.

Maultaschen_13.jpg


Maultaschen_14.jpg


Maultaschen_16.jpg


Maultaschen_17.jpg


:happa:
 

Anhänge

  • Maultaschen_16.jpg
    Maultaschen_16.jpg
    60,9 KB · Aufrufe: 541
  • Maultaschen_15.jpg
    Maultaschen_15.jpg
    71,1 KB · Aufrufe: 525
  • Maultaschen_14.jpg
    Maultaschen_14.jpg
    88,3 KB · Aufrufe: 548
  • Maultaschen_13.jpg
    Maultaschen_13.jpg
    86,2 KB · Aufrufe: 583
  • Maultaschen_12.jpg
    Maultaschen_12.jpg
    110,5 KB · Aufrufe: 541
  • Maultaschen_11.jpg
    Maultaschen_11.jpg
    106,6 KB · Aufrufe: 558
  • Maultaschen_17.jpg
    Maultaschen_17.jpg
    95,2 KB · Aufrufe: 698
Zuletzt bearbeitet von einem Moderator:
Aaaah - des kennde jetz au vertrage :thumb2: - scheene Mauldascha, scheene Supp ond an scheene Grombierasalad ( machsch Du koine Zwiebel nei ? ) :cook:
 
Zurück
Oben Unten