Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Anmerkung: This feature may not be available in some browsers.
Passt wie Faust auf Auge!
Der Gussrost vom Weber GBS 57.
Looking forward for the final resultThe ribs are in the foil for 1.5 hour.
After that they will get a own made glaze and get back on the kamado for 30 minutes.
The glaze is made of tomato, sugar, chili flakes, hot sauce and lemon.
Anhang anzeigen 2246089
Anhang anzeigen 2246090
Ein Gutschein von Santos wird sie sicher freuen...Kauf ihr doch eine schicke Augenbinde.
4747 oder 53?
Der OHG steht hier schon, das hoffentlich bald. YiehaaFuck.... Salitos-Woche im CS... und dann noch nen OHG wieder für 50 Ocken...
Muss mal überlegen was ich meiner GöGa gutes tun kann damit es doch noch was diesen Sommer damit wird
Der OHG steht hier schon, das hoffentlich bald. Yiehaa
Zijn ze zacht geworden? laatste keer heb ik ze 5-0-0 gemaakt, maar ze zijn te droog geweest.Done!
They were lovely Nice spicy flavour! 🌶
My dad loved them too.
Anhang anzeigen 2246242
Anhang anzeigen 2246243
Anhang anzeigen 2246244
Zijn ze zacht geworden? laatste keer heb ik ze 5-0-0 gemaakt, maar ze zijn te droog geweest.
Als het bij jou gelukt is probeer ik dit volgende keer ok! Fijne zondag nog!Ja, waren naar mijn idee prima! Dit is pas de 2e keer dat ik spareribs bereid dus weinig vergelijk. Maar ze waren lekker mals. Ik heb dus 2-1,5-0,5 aangehouden.
Hetzelfde! Uiteraard ben ik benieuwd naar jou resultaat.Als het bij jou gelukt is probeer ik dit volgende keer ok! Fijne zondag nog!