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[GSV-Burger-Wochendende VI] In-N-Out Cheeseburger

_Waldi_

Fleischtycoon
10+ Jahre im GSV
Ich bin ja ein Freund des Klassikers.

Wenig geht über einen guten Cheeseburger - insbesondere über einen von In-N-Out. Also war das der Plan. Rezept ergoogelt und los gings.

In-N-Out's Double-Double, Animal Style | Serious Eats : Recipes

Ingredients
1/2 pound fresh beef chuck with plenty of fat, cut into 1-inch cubes
2 teaspoons vegetable oil, divided
1 large onion, finely chopped (about 1 1/2 cups)
Kosher salt
2 tablespoons plus 2 teaspoons mayonnaise
1 tablespoon ketchup
2 teaspoons sweet pickle relish
1/2 teaspoon sugar
1/2 teaspoon distilled white vinegar
2 soft Hamburger buns, preferably Arnold brand
Freshly ground black pepper
8 dill pickles chips
2 quarter-inch-thick slices ripe tomato
2 leaves fresh iceberg lettuce, white core section removed, torn to bun-sized pieces
1/4 cup yellow mustard
4 slices deli-cut American Cheese

Ein bisschen Bacon musste noch dazu, denn: everything tastes better with bacon...

Hier die Bilder:
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Noch ein paar Wedges mit MD dazu...
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Und die zweite Runde (mit ein bisschen Ranch Dressing on top):
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Gut wars... :sabber:
 

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AW: [ GSV-Burger-Wochendende VI] In-N-Out Cheeseburger

Super :thumbup:
 
Schaut ganz toll aus - könnt ich jetzt auch vertragen

Rudi
 
AW: [ GSV-Burger-Wochendende VI] In-N-Out Cheeseburger

Sauber.

In N Out rockt :mosh:
 
Schön gemacht und dokumentiert - Super!
 
Meines Wissens ist das ganz normales, grobkoerniges Salz.
Nix besonderes also...

Koshering salt, usually referred to as kosher salt in the US, is a variety of edible salt with a much larger grain size than some common table salt. Like common table salt, kosher salt consists of the chemical compoundsodium chloride.
Unlike some common table salt, kosher salt typically contains no additives such asiodine, although some brands will include anticlumping agents in small amounts. Additive-free nonkosher salt is also readily available. The Salt Institute claims "Kosher salt contains no additives".[1]
Quelle Wikipedia.com
 
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