G
Gast-bwrStw
Guest
send jetzt au endlich em Forum akomma.
Nachdem i jetzt wieder am oigana Herd kocha ka, 2erhalb Wocha bei de Fischköpf wared wirklich lang, hann i mi glei an dr Herd gschtelld ond losglegt.
Aglehnd an dia "Bietigheimer Laubfrösch" will i eich mei Essa nedd vorenthalta.
Aus Ermangelung von Bratareschd hann i hald schnell a weng Hackfloisch abrata ond kalt werra lassa.
Die Zutaten:
Mangold, Hackfleisch, 2 Oier, an Zwiebl, an alda oigwoichta Wegga ond Petersil.
Agschmeckt mit S+P ond Muskat. A paar Chiliflogga send au no druff.
Begleiter ware Bamberger Hörnla, dia Mangoldschtiel ond kloina Tomada.
Aber guggad selber.
Zutaten Hauptakteure.
Beilaga.
Mangoldblädder abwälla,
ond sauber atropfa lassa.
Em Vordergrund des eigwoichde Weggle.
Dann dr Mangold belega
ond zammagrolld end Pfann geba.
Leicht aschmora ond an kloina schuss Gmiasbria dazua do.
En dr selbigen werda au die Stengl bissfeschd kocht.
Des Gmias mit de Tomada en Butter gschwengd mit de Hörnla zu de Frösch uff dr Tellr lega.
Zum Nachdisch hods no an Äpflkuacha von dr Ottbiene gebba.
Ohh, schpannd mir jetzt dr Ranza.
na denn, bis zom näxschda mol.
I benn wiedr dabei.
grüssle
Nachdem i jetzt wieder am oigana Herd kocha ka, 2erhalb Wocha bei de Fischköpf wared wirklich lang, hann i mi glei an dr Herd gschtelld ond losglegt.
Aglehnd an dia "Bietigheimer Laubfrösch" will i eich mei Essa nedd vorenthalta.
Aus Ermangelung von Bratareschd hann i hald schnell a weng Hackfloisch abrata ond kalt werra lassa.
Die Zutaten:
Mangold, Hackfleisch, 2 Oier, an Zwiebl, an alda oigwoichta Wegga ond Petersil.
Agschmeckt mit S+P ond Muskat. A paar Chiliflogga send au no druff.
Begleiter ware Bamberger Hörnla, dia Mangoldschtiel ond kloina Tomada.
Aber guggad selber.
Zutaten Hauptakteure.
Beilaga.
Mangoldblädder abwälla,
ond sauber atropfa lassa.
Em Vordergrund des eigwoichde Weggle.
Dann dr Mangold belega
ond zammagrolld end Pfann geba.
Leicht aschmora ond an kloina schuss Gmiasbria dazua do.
En dr selbigen werda au die Stengl bissfeschd kocht.
Des Gmias mit de Tomada en Butter gschwengd mit de Hörnla zu de Frösch uff dr Tellr lega.
Zum Nachdisch hods no an Äpflkuacha von dr Ottbiene gebba.
Ohh, schpannd mir jetzt dr Ranza.
na denn, bis zom näxschda mol.
I benn wiedr dabei.
grüssle
Anhänge
-
DSC02267.JPG428,6 KB · Aufrufe: 508
-
DSC02269.JPG440,1 KB · Aufrufe: 447
-
DSC02272.JPG416,2 KB · Aufrufe: 481
-
DSC02275.JPG464,8 KB · Aufrufe: 499
-
DSC02277.JPG494,4 KB · Aufrufe: 481
-
DSC02278.JPG457,1 KB · Aufrufe: 451
-
DSC02282.JPG448,3 KB · Aufrufe: 492
-
DSC02284.JPG386,5 KB · Aufrufe: 491
-
DSC02285.JPG366,4 KB · Aufrufe: 444
-
DSC02289.JPG341,9 KB · Aufrufe: 437