Ich bin ja ein Freund des Klassikers.
Wenig geht über einen guten Cheeseburger - insbesondere über einen von In-N-Out. Also war das der Plan. Rezept ergoogelt und los gings.
In-N-Out's Double-Double, Animal Style | Serious Eats : Recipes
Ingredients
1/2 pound fresh beef chuck with plenty of fat, cut into 1-inch cubes
2 teaspoons vegetable oil, divided
1 large onion, finely chopped (about 1 1/2 cups)
Kosher salt
2 tablespoons plus 2 teaspoons mayonnaise
1 tablespoon ketchup
2 teaspoons sweet pickle relish
1/2 teaspoon sugar
1/2 teaspoon distilled white vinegar
2 soft Hamburger buns, preferably Arnold brand
Freshly ground black pepper
8 dill pickles chips
2 quarter-inch-thick slices ripe tomato
2 leaves fresh iceberg lettuce, white core section removed, torn to bun-sized pieces
1/4 cup yellow mustard
4 slices deli-cut American Cheese
Ein bisschen Bacon musste noch dazu, denn: everything tastes better with bacon...
Hier die Bilder:
Noch ein paar Wedges mit MD dazu...
Und die zweite Runde (mit ein bisschen Ranch Dressing on top):
Gut wars...
Wenig geht über einen guten Cheeseburger - insbesondere über einen von In-N-Out. Also war das der Plan. Rezept ergoogelt und los gings.
In-N-Out's Double-Double, Animal Style | Serious Eats : Recipes
Ingredients
1/2 pound fresh beef chuck with plenty of fat, cut into 1-inch cubes
2 teaspoons vegetable oil, divided
1 large onion, finely chopped (about 1 1/2 cups)
Kosher salt
2 tablespoons plus 2 teaspoons mayonnaise
1 tablespoon ketchup
2 teaspoons sweet pickle relish
1/2 teaspoon sugar
1/2 teaspoon distilled white vinegar
2 soft Hamburger buns, preferably Arnold brand
Freshly ground black pepper
8 dill pickles chips
2 quarter-inch-thick slices ripe tomato
2 leaves fresh iceberg lettuce, white core section removed, torn to bun-sized pieces
1/4 cup yellow mustard
4 slices deli-cut American Cheese
Ein bisschen Bacon musste noch dazu, denn: everything tastes better with bacon...
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Noch ein paar Wedges mit MD dazu...
Und die zweite Runde (mit ein bisschen Ranch Dressing on top):
Gut wars...
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