• Du musst dich registrieren, bevor du Beiträge verfassen kannst. Klicke auf Jetzt registrieren!, um den Registrierungsprozess zu starten. Registrierte User surfen werbefrei, können Suchen durchführen und sehen die volle Darstellung des Forums mit vielen anderen Unterforen!!!

Pastrami zum xten mal und immer no ge*l....

’n Abend....

Heut war Bayern in Not- beim Blick in meim Fleischaufbewahrungspökelundimmerwasaufreservekühlschrank musst i feststelln.... - Pastrami is aus😱

Sofort Krisensitzung mit meine Kids einberufen, de Groß (eigefleischte veganerin) moant: wia konn des passiern? Jedn Dog (na-ned Hund sondern des boarische für Tag) schaust nei und agrat mei Lieblingsveggiefleisch geht aus...

Also auf zum Fleischer und 2,570kg Rinderbrust kauft...
Des ganze a weng pariert und aufm Buidl sehts was über bliem is...

Gwürzt nach bbq Pit und erst moi für de nächsten 7Dog eigschwoast....

So hab i‘s scho zig moi gmacht und werd’s diesmoi nachm wässern a weng anders würzn wia‘s im Netz steht...

I häng moi de Würzmischung mit dran - aber Vorsicht liabe Nachmacher, de Angaben san für 2!!!kg

Jetz hoasts de nächstn Dog koa Veggiepastrami sondern a greicherts für‘d Brotzeit in‘d Schui🙃🤣

I meld mi wida wenns weida geht...👋🏻

9CCE64A9-1318-4F36-938E-A4A2608274A0.png


FBD25C39-E244-4FA5-9B87-D180DFED53CE.jpeg


0D7FAB48-7676-4430-BFB1-CF2A17B7388A.jpeg


4AD1FCAD-2EBA-43C5-9567-56BC7BCED0FC.jpeg


C0AC7245-283F-44CD-A4B3-FBEB261AEFD5.jpeg
 
Schaugd scho ammoi guad aus. Do bleib i dabei.

Gruß,

Hellboy76
 
So, nach ner leider längern Unterbrechung ging’s am Montag weida....

Also war des Fleisch 13/14 Tag im Beutl...

Hab’s a std gwässert und dann wida gwürzt und direkt bei 130 Grad aufn Grill...

Ca 4h hab i braucht, dann warns ca 68GKT...

As Ergebnis seht’s ja soiba... hab ma a Scheibal runtergschnittn, für guad gfundn und ois wida in Beitl...

Pfiati Pastrami bis in zwoa Wocha...

Servus

47271A7F-77C8-4F74-8F1C-2A786269744E.jpeg


70163C59-B885-40FF-89FB-51F16DC16617.jpeg


F570F9CE-672F-4517-9ED5-0FA6EE40E43E.jpeg


6098CC11-3A6C-433D-9E67-94583ABB5BAC.jpeg


D176646E-D6F9-4F57-9DFE-F744E3004CCC.jpeg


EB191CCA-5D61-4E12-A7CF-A6498885EA81.jpeg
 
Oh man sieht das gut aus :thumb2:
Da muss ich wohl auch mal ran..
Tolle Bilder und allein das Lesen macht Freude.
Danke und Gruß Dirk
 


Wieso Ironie ?
Wenn bei allen Anderen im GSV ausser bei mir Pastrami aus Brust mit 68 °C Kt geil ist.......muss der Fehler bei mir liegen. Das habe ich nun akzeptiert.
Mein Kommentar war also absolut ernst und nicht ironisch gemeint. Leider hat der TO noch nicht geschrieben ob es zart ist/war.
Da aber im Titel steht dass es geil ist, gehe ich mal davon aus.
 
Zurück
Oben Unten