Servus in die Runde,
am 20.1.20 hab i guade 2kg Schweinebauch kauft, sche zugschnittn, gwürzt und vakumiert....
Heut durftens wida raus, wurdn a weng abtrocknet, no a biss mit Paprika verfeinert und zum trocknen aufghängt ...
Des ganze hab i vom @Peter abkupfert und gfällt ma so guad dass ich’s Eich separat vorstelln möcht - i hoff Peter, du hast nix dagegn....
Hoffentli kann i’s morgen spätabends scho räuchern, da i mit a paar Kumpel zum wandern geh und a bissl a Brotzeit brauch....
Wenns im Ofen san gehts hier a weida...
Schene Nacht no...
am 20.1.20 hab i guade 2kg Schweinebauch kauft, sche zugschnittn, gwürzt und vakumiert....
Heut durftens wida raus, wurdn a weng abtrocknet, no a biss mit Paprika verfeinert und zum trocknen aufghängt ...
Des ganze hab i vom @Peter abkupfert und gfällt ma so guad dass ich’s Eich separat vorstelln möcht - i hoff Peter, du hast nix dagegn....
Hoffentli kann i’s morgen spätabends scho räuchern, da i mit a paar Kumpel zum wandern geh und a bissl a Brotzeit brauch....
Wenns im Ofen san gehts hier a weida...
Schene Nacht no...

